Chalet te huur in Les Crosets - Portes du Soleil 

650 kilometer skipistes

Les Portes du Soleil is een 'natural powder reserve' in het hart van de Alpen. Het biedt skiërs en snowboarders een ongerepte omgeving, besneeuwde bossen en vele heerlijke pistes, die hun weg banen door alpenweides en prachtige sparrenbossen. In Les Crosets bevindt zich "Le Mur" een uitdagende zwarte afdaling, die het uiterste vergt van elke skier. Kortom genieten van de honderden afdalingen.

Gastronomie

Langs de pistes vind je zowel in de Zwitserse, als in de Franse Alpen veel kleine eettentjes, die naast de bekende populaire kaasgerechten zoals Fondue, Rosti en Raclette, ook het beste uit de Franse keuken bieden. Geniet van de gastvrijheid en maak kennis met de heerlijke Zwitserse wijnen, zoals de Dole en Humange, die slechts mondjesmaat geëxporteerd worden. 

Les Portes du Soleil

is één van de grootste skigebieden ter wereld. Men vindt er meer dan 200 liften op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Maar liefst 12 skiresorts vormen samen dit skigebied, dat is ingeklemd tussen de Mont Blanc en het meer van Genève. De bekendste resorts van dit skidomein zijn Avoriaz, Châtel, Les Gets en Morzine in Frankrijk en Champery, Morgins en Les Crosets in Zwitserland

In de buurt van Geneve

Als u met het vliegtuig naar Les Portes du Soleil wilt, dan kunt u het beste vliegen op Genève. Het internationale vliegveld ligt op anderhalf uur rijden van Les Crosets. Op het vliegveld bevindt zich een treinstation met een snelle verbinding richting Aigle, waar men kan overstappen op de tandradbaan naar Val d'Illiez en Champery, of bestel een 7-persoons taxi bus die klaarstaat op het vliegveld.

Portes du Soleil Winter Trailer