Chalet Tuschinski

Het chalet is in 2001 door de huidige eigenaar gebouwd en vanaf 2007 verhuurd. Het chalet heeft vijf tweepersoons slaapkamers, een kinderkamer met 2 stapelbedden, drie badkamers, een gezellige woonkamer met open keuken en een ruime skiberging. Het is een heerlijk chalet met het comfort van vloerverwarming en een openhaard.

Chalet Tuschinski ligt in het gehucht Crettet Bornex op 1732 m hoogte. Meestal kan er over een smal pad langs de weg naar het 100 m lager gelegen Les Crosets geskied worden. Vanaf de hoger gelegen pistes is het chalet ook weer bereikbaar. Vanuit Les Crosets, waar de laatste vijf jaar de grote liften gemoderniseerd zijn, is het mogelijk naar alle uithoeken van Les Portes du Soleil te skien. Elke woensdag- en zaterdagavond is er tot 22.00 uur avondskien op verlichtte pistes.

Binnen 400 meter afstand vind je in Les Crosets een kleine supermarkt waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Er is ook de mogelijkheid om brood te bestellen. Voor een groter winkelcomplex kun je terecht in Monthey, dit ligt op circa 17 kilometer van Les Crosets vandaan. Op ca. 15 minuten naar boven lopen is een fondue/raclette restaurant.

Naast het chalet is er parkeerruimte voor 3 auto's. Overige auto's kunnen voor het chalet geparkeerd worden of (tegen betaling van 5 CHF/dag) in de parkeergarage bij de liften.

Roken in het chalet is niet toegestaan.

 

Chalet Tuschinski - Les Crosets - Portes du Soleil - 14 personen op 1732 m